Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Golden Bay Hotel & Bungalows

Gournes, Griekenland

 

golden-bay-hotel-bungalowsgolden-bay-hotel-bungalowsgolden-bay-hotel-bungalowsgolden-bay-hotel-bungalowsgolden-bay-hotel-bungalows
Favoriet 
 

v.a. 524

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Golden Bay Hotel & Bungalows in Gournes

Vanuit Golden Bay Boutique Hotel & Bungalows heb je een prachtig uitzicht over zee maar dat is niet het enige dat dit vakantieadres in Gournes zo geliefd maakt. Ook het heerlijke zwembad, dat omringd wordt met comfortabele ligbedden en de moderne kamers doen een duit in het zakje. De appartementen en de studio's zijn allemaal voorzien van een eigen kleine keuken, waardoor vooral gezinnen hier graag vakantie komen vieren. Hoewel het makkelijk is om zelf een maaltijd in je tijdelijke thuis te bereiden, vind je in de omgeving ook genoeg leuke restaurants om neer te strijken. Te beginnen met de eigen taverne aan zee, waar lokale specialiteiten op het menu staan. Maar er zijn meer leuke restaurants te vinden op loopafstand en een beach club. Kortom, pak je koffers en zet koers naar Golden Bay Hotel & Bungalows.

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari