Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Astra Slow Living

Episkopi, Griekenland

 

casa-astra-slow-living
Favoriet 
 

v.a. 521

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Casa Astra Slow Living in Episkopi



Ik ben op mijn favoriete Griekse eiland: Kreta. Na een fantastische rit het binnenland in, stap ik uit de auto en zie ik mijn thuis voor de komende week. Een stralend witte villa... op loopafstand van een leuk centrum en omgeven door olijf- en wijngaarden. Wow! Hier in het authentieke dorpje Episkopi gaat het leven een stuk langzamer en dat is precies wat ik nodig heb de komende dagen… En nu ik de warmte van de zon op mijn huid voel, weet ik: de vakantie is begonnen.

Casa Astra Slow Living bestaat uit drie prachtige villa's. De villa's hebben een minimalistisch interieur, met schitterende natuurlijke tinten. Het vormt een bijzonder mooi geheel met de natuur rondom de huizen. Je vindt er naast een fijne woonkamer, keuken en twee comfortabele slaapkamers ook nog een eigen zwembad. Op deze plek kom je helemaal tot rust, maar dankzij de huurauto is het avontuur nooit ver weg. Bezoek Heraklion of ontdek de mooiste stranden die in de buurt liggen. En huur eens een fiets en geniet van dit bijzondere stukje Kreta. Ben je liefhebber van de Griekse keuken? Dan kom je hier zeker aan je (lekkere) trekken. Bij de tavernes in Episkopi proef je de traditionele Griekse keuken!


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sleutels;totaal aantal kamers: 3;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 2 keer per week,Kids:babybedje;kinderstoel,Regular:kluisje;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;babybedje;kinderstoel;schoonmaak kamer 2 keer per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-10-2024 521,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari