Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Primavera

Dassia, Griekenland

 

primaveraprimaveraprimaveraprimaveraprimavera
Favoriet 
 

v.a. 460

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Primavera in Dassia

8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij Primavera

Overnachten tijdens je zonvakantie doe je hier. Na een wandeling van 10 minuten ben je op het strand. Rol die handdoek maar uit en zonnen maar. Wil je tijdens je vakantie niet alleen relaxen, maar ook de omgeving verkennen? Huur dan een fiets en trap het eiland rond. Op zoek naar de groene natuur en leuke stadjes. Aan het einde van de dag heb je wel een plons in het zwembad bij het hotel verdiend. En ben je toe aan een lekker hapje eten? Wandel dan het centrum in en schuif aan bij een van de restaurants. Of zoek het dichterbij bij het restaurant van het hotel smul je van de heerlijke gerechten.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Tuin
  • Fietsverhuur,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 11-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 460,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos