Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Griekse Eilanden en Turkije

Civitavecchia, Griekenland

 

8-dg-cruise-griekse-eilanden-en-turkije8-dg-cruise-griekse-eilanden-en-turkije8-dg-cruise-griekse-eilanden-en-turkije8-dg-cruise-griekse-eilanden-en-turkije8-dg-cruise-griekse-eilanden-en-turkije
Favoriet 
     

    v.a. 1.661

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Griekse Eilanden en Turkije in Civitavecchia

    8-daagse Vakantie naar Baai Van Napels bij 8 dg cruise Griekse Eilanden en Turkije

    Welkom aan boord van de Odyssey of the Seas! Dit comfortabele schip van Royal Caribbean brengt je in 8 dagen naar verschillende bestemmingen in Griekenland en Turkije. Hoe fijn is het om maar één keer je koffer uit te pakken, maar toch veel verschillende bestemmingen te ontdekken? Bewonder aan boord het veelzijdige entertainment, kom tot rust in de Vitality Spa of neem een drankje in één van de bars aan boord. Santorini is een bijzonder Grieks eiland en is een absoluut wonder, met haar mooie witte huisjes en gezellige sfeer. Geniet van het Griekse eten en de gastvrijheid. Ervaar de diversiteit van de historie en de prachtige stranden in Kusadasi. Bezoek iedere dag nieuwe bestemmingen en geniet van een zorgeloze vakantie!
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 18-08-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.661,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos