Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ilios Hotel

Chersonissos, Griekenland

 

ilios-hotel
Favoriet 
 

v.a. 435

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ilios Hotel in Chersonissos

Het Ilios Hotel is een eenvoudig hotel met een ideale ligging. Zo bent u binnen enkele minuten lopen in het bruisende centrum van Chersinissos of op het strand. Met een zwembad op het dakterras kijkt u tijdens het zwemmen over de stad en de zee. De kamers zijn eenvoudig ingericht en u kunt gebruik maken van gratis wifi in het hotel. Vanaf het hotel kunt u makkelijk verschillende mooie plekken ontdekken op het eiland. Ilios Hotel is met name onder de jongeren een populaire accommodatie. De perfecte locatie en het vriendelijke personeel draagt bij aan een aangenaam verblijf bij het Ilios Hotel.

Het Ilios Hotel is een eenvoudig hotel met een ideale ligging. Zo bent u binnen enkele minuten lopen in het bruisende centrum van Chersinissos of op het strand. Met een zwembad op het dakterras kijkt u tijdens het zwemmen over de stad en de zee. De kamers zijn eenvoudig ingericht en u kunt gebruik maken van gratis wifi in het hotel. Vanaf het hotel kunt u makkelijk verschillende mooie plekken ontdekken op het eiland. Ilios Hotel is met name onder de jongeren een populaire accommodatie.

De perfecte locatie en het vriendelijke personeel draagt bij aan een aangenaam verblijf bij het Ilios Hotel.

Ilios Hotel liggen perfect gelegen voor een heerlijke zonnige vakantie op Kreta.

- Strand: ca. 600 m
- Centrum van Chersonissos: 100 m
- Centrum van Piskopiano: 1,5 km
- Centrum van Koutouloufari: 2 km
- Acqua Plus Waterpark: ca. 6 km
- Starbeach: ca. 2 km

Met het openbaar vervoer
- Bushalte ca. 100 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Heraklion: ca. 25 km
- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt
Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- De eenvoudige all inclusive service is gebaseerd op ontbijt, lunch en diner (allen in buffetvorm) en geselecteerde (non) alcoholische drankjes zijn inbegrepen
- Jongeren dienen minimaal 16 jaar te zijn

De eenvoudige en comfortabele kamers van het Ilios Hotel zijn voorzien van:
- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Kluisje
- Kleine koelkast (tegen betaling)
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari