Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Selini Suites & Waterpark

Chania Kolymbari, Griekenland

 

selini-suites-waterparkselini-suites-waterparkselini-suites-waterparkselini-suites-waterparkselini-suites-waterpark
Favoriet 
 

v.a. 657

  • Beoordeeld met een 7.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Selini Suites & Waterpark in Chania Kolymbari

Het leuke familiehotel Selini Suites & Waterpark gaat renoveren. De receptie, de lobbybar maar ook het restaurant worden allemaal vernieuwd met natuurlijke kleuren en materialen. Wat natuurlijk niet veranderd is de fijne rustige ligging met het strand op loopafstand. Je bent er zo. Het plaatsje Kolimbari ligt in de buurt, terwijl de grotere badplaats Chania gemakkelijk te bereiken is met de bus.

Bij dit gezellige hotel, dat omgeven wordt door een schitterend groene tuin, zijn maar liefst twee zwembaden te vinden. Compleet met ligbedjes en parasols. Fijn om te relaxen en te genieten van alle rust. Bij de bar kun je een lekker verkoelend drankje of kopje koffie bestellen. Voor kinderen is er een apart zwemgedeelte en in het waterparkje met leuke glijbanen vermaken zij zich natuurlijk helemaal.

Alle hotelkamers zijn straks ook gerenoveerd en bieden je een fijne nachtrust met veel comfort. Gedurende je verblijf maak je gebruik van het all inclusive programma. Zo hoef je nergens over na te denken en wordt het een heerlijke vakantie.


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari