Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Airis Boutique & Suites - adults only

Chania Agioi Apostoloi, Griekenland

 

airis-boutique-suites-adults-onlyairis-boutique-suites-adults-onlyairis-boutique-suites-adults-onlyairis-boutique-suites-adults-onlyairis-boutique-suites-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 725

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Airis Boutique & Suites - adults only in Chania Agioi Apostoloi

Airis Boutique & Suites: een oase van rust op een top locatie, vlakbij het bruisende Chania. Dankzij de ideale ligging ben je slechts een korte wandeling verwijderd van het prachtige strand en de levendige boulevard. Alle kamers en suites zijn trendy en ruim en voorzien van een moderne badkamer en een balkon of terras met uitzicht op de omgeving.

Bij dit kleinschalige adults only adres staan service en genieten op nummer een. Geniet van een cocktail bij de bar, ontspan bij het zwembad of ga erop uit om de omgeving te ontdekken!


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos