Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Griekse Eilanden en Bari

Bari, Griekenland

 

8-dg-cruise-griekse-eilanden-en-bari8-dg-cruise-griekse-eilanden-en-bari8-dg-cruise-griekse-eilanden-en-bari8-dg-cruise-griekse-eilanden-en-bari8-dg-cruise-griekse-eilanden-en-bari
Favoriet 
     

    v.a. 1.482

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Griekse Eilanden en Bari in Bari

    8-daagse Vakantie naar Cycladen bij 8 dg cruise Griekse Eilanden en Bari

    Met deze cruise streep je meteen een hoop bestemmingen van je bucketlist af. Vanuit Marghera, vlakbij het romantische Venetië, vaar je met de Costa Deliziosa naar de mooiste parels aan de Adriatische en Ionische Zee. Ontdek het historische Bari en geniet van het indrukwekkende uitzicht vanaf Santorini. Wanneer je aan het einde van de dag terug aan boord stapt, geniet je van een heerlijke Aperol Spritz. Vanaf het schip zie je de prachtige zonsondergang bij Mykonos. Adembenemend! Toe aan een massage? Dan mag een bezoek aan de Samsara Spa niet missen. Één ding is zeker tijdens deze vakantie kom je compleet tot rust.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 25-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.482,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos