Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

11 dg cruise Griekse eilanden Turkije en Malta

Barcelona, Griekenland

 

11-dg-cruise-griekse-eilanden-turkije-en-malta11-dg-cruise-griekse-eilanden-turkije-en-malta11-dg-cruise-griekse-eilanden-turkije-en-malta11-dg-cruise-griekse-eilanden-turkije-en-malta11-dg-cruise-griekse-eilanden-turkije-en-malta
Favoriet 
     

    v.a. 1.690

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    11 dg cruise Griekse eilanden Turkije en Malta in Barcelona

    11-daagse Vakantie naar Atheense Rivièra bij 11 dg cruise Griekse eilanden Turkije en Malta

    Vaar mee aan boord van de Celebrity Equinox en laat je verrassen door een onvergetelijke cruise ervaring door Griekenland, Turkije en Malta. Ontdek de prachtige straten van Santorini en Mykonos, breng een bezoek aan de markt in Valletta en ontdek de ruïnes van Ephesus. Geniet 's avonds met heerlijke Griekse gyros en uitzicht op de Akropolis van het mooie Athene. Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven tijdens deze cruise. Tijdens zeedagen hoef je je op het schip ook niet te vervelen. Neem een plons in één van de zwembaden, duik lekker de wellness in of relax bij de Lawn Club. Geniet na een heerlijk culinair diner in Le Petit Chef van livemuziek in de Rendezvous Lounge of bezoek een show in het theater. Het kan allemaal aan boord van de Celebrity Equinox.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 17-08-2024 voor een 11-daagse vakantie 1.690,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos