Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 Moons Boutique Apartments

Avlakia, Griekenland

 

8-moons-boutique-apartments
Favoriet 
 

v.a. 773

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

8 Moons Boutique Apartments in Avlakia



Dit is echt precies wat ik me voorstel van een verblijf direct aan zee! Ik heb net een verfrissende ochtendduik genomen in kristalhelder water, slechts een paar stappen van mijn eigen suite. Om vervolgens te ontbijten met uitzicht op dezelfde azuurblauwe zee en te ontspannen in mediterraanse sferen. Wat een droom!

De kamers en suites van 8 Moons Boutique Apartments zijn rustig gelegen, in het pittoreske plaatsje Avlakia. De deuren van je suite openen naar een privéterras met een adembenemend uitzicht over de Egeïsche Zee. Stap 's ochtends zo vanuit je bed de zee in of geniet van de zonsondergang met een glas lokale witte wijn. Zin in wat avontuur? Ontdek met je huurauto de vele idyllische dorpjes, olijfgaarden en wijngaarden in buurt en proef de lekkerste verse vis in de haven van Kokkari.


  • GeneralFacility:modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 08:00 tot 18:00 uur);kluisje (op de kamer);parkeerterrein (beperkt beschikbaar);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;dekens;bagagerie;schoonmaak kamer 6 keer per week;huisdieren niet toegestaan;kluisje op de kamer: gratis;airconditioning: bij de reissom inbegrepen,Wellness:massage (tegen betaling),Mandatory:toeristenbelasting: circa 1;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Restaurant:drinkgelegenheden: bar aantal 1,Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein (beperkt beschikbaar);drinkgelegenheden: bar aantal 1;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;dekens;massage (tegen betaling);bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);schoonmaak kamer 6 keer per week;kluisje op de kamer: gratis;airconditioning: bij de reissom inbegrepen,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-05-2025 773,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos