Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel The Editor Athens

Athene, Griekenland

 

hotel-the-editor-athens
Favoriet 
 

v.a. 501

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel The Editor Athens in Athene

De naam verwijst er al naar, hotel The Editor is gevestigd in een oude drukkerij die van 1945 tot 2007 dienstdeed. Vandaag de dag is het een stijlvol hotel met moderne inrichting. Voor een lekker ontbijt kun je terecht in het Urban Bistronomy Rooftop Restaurant. De kamers van het hotel zijn van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld een Nespresso machine, kluis en airconditioning. Het interieur van de kamers zorgt ervoor dat je na een dag sightseeing in de stad heerlijk kunt uitrusten. Het hotel ligt op ca. 5 minuten loopafstand van het Monastiraki plein, een top locatie! Voor culturele hoogtepunten hoef je niet ver van 'huis' te gaan, want in de nabije omgeving van het hotel vind je verschillende bezienswaardigheden. Daarnaast reis je vanaf Station Monastiraki gemakkelijk naar overige delen van de stad, zo haal je alles uit een stedentrip Athene.

De naam verwijst er al naar, hotel The Editor is gevestigd in een oude drukkerij die van 1945 tot 2007 dienstdeed. Vandaag de dag is het een stijlvol hotel met moderne inrichting. Voor een lekker ontbijt kun je terecht in het Urban Bistronomy Rooftop Restaurant. De kamers van het hotel zijn van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld een Nespresso machine, kluis en airconditioning. Het interieur van de kamers zorgt ervoor dat je na een dag sightseeing in de stad heerlijk kunt uitrusten.

Het hotel ligt op ca. 5 minuten loopafstand van het Monastiraki plein, een top locatie! Voor culturele hoogtepunten hoef je niet ver van 'huis' te gaan, want in de nabije omgeving van het hotel vind je verschillende bezienswaardigheden. Daarnaast reis je vanaf Station Monastiraki gemakkelijk naar overige delen van de stad, zo haal je alles uit een stedentrip Athene.

- Culturele hoogtepunten als de Tempel van Hephaistos, de Akropolis van Athene en het Parthenon liggen binnen 1 kilometer afstand van het hotel.
- Het Monastiraki plein ligt op ca. 5 minuten loopafstand van hotel The Editor.

Openbaar vervoer:
- Metro- en treinstation Monastiraki ligt op slechts 200 meter afstand van het hotel.
- Bushalte Boreou ligt op ca. 2 minuten wandelen vanaf het hotel.

Met het vliegtuig:
- De luchthaven van Athene ligt op ca. 50 minuten afstand. Reis met een directe metroverbinding eenvoudig richting het hotel.

Met de (huur)auto:
- Hotel The Editor heeft geen parkeergelegenheid.

De comfortabele kamers van hotel The Editor beschikken over de volgende faciliteiten:
- 2-persoonsbed
- TV
- Telefoon
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Badkamers met inloopdouche, toilet en föhn

De kamers verschillen in formaat. De standaard kamers zijn de kleinste kamers, gevolgd door de superior kamers, classic kamers, junior suite en de executive suite.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos