Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Thalasidi Luxury Suites

Arkassa, Griekenland

 

thalasidi-luxury-suites
Favoriet 
 

v.a. 852

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Thalasidi Luxury Suites in Arkassa



De zonsondergang op Karpathos is adembenemend, helemaal vanaf hier. Ik ben in het dorpje Arkassa in het zuidoostelijke deel van het eiland, waar ik verblijf in de Thalasidi Luxury Suites. Terwijl ik geniet van een ijskoude cocktail, kijk ik uit over de Egeïsche Zee. De zon verdwijnt langzaam in het water en ik kan alleen maar denken: wat is het hier mooi!

De adults only suites zijn niet alleen ontzettend stijlvol ingericht; ze zijn ook van alle gemakken voorzien. Zo is er onder andere airconditioning, een volledig uitgeruste kitchenette en natuurlijk uitzicht op zee. Je hebt bovendien een eigen zwembad of jacuzzi tot je beschikking. Als dat niet luxe is. Karpathos heeft zo veel te bieden. Zo vind je op slechts twintig minuten rijden al de gezellige hoofdstad van het eiland: Pigadia. Dichterbij is het vissersplaatsje Finiki. Ben jij een liefhebber van verse zeevruchten? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. In de tavernas worden namelijk de allerlekkerste visgerechten geserveerd. Voor een dagje strand kun je de auto gerust laten staan. Op een kwartiertje lopen vind je al het geliefde zandstrand van Agios Nicholaos.


  • Regular:geen lift aanwezig;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer,GeneralFacility:totaal aantal kamers: 8;totaal aantal verdiepingen: 2;totaal aantal gebouwen: 1;modern ingerichte accommodatie;geen lift aanwezig;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer,Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 852,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos