Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Iliessa Beach Hotel Zakynthos

Argassi, Griekenland

 

iliessa-beach-hotel-zakynthosiliessa-beach-hotel-zakynthosiliessa-beach-hotel-zakynthosiliessa-beach-hotel-zakynthosiliessa-beach-hotel-zakynthos
Favoriet 
 

v.a. 411

  • Beoordeeld met een 7

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Iliessa Beach Hotel Zakynthos in Argassi

8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Iliessa Beach Hotel Zakynthos

Welkom in dit kleinschalige hotel op Zakynthos. Dit populaire eiland vraagt erom ontdekt te worden. En hoe kun je dit beter doen dan vanuit dit hotel. Het ligt direct aan een klein strand en heeft een lekker zwembad om in af te koelen. Tussen het relaxen door bestel je een lekkere snack en een drankje bij de zwembadbar. Zakynthos stad ligt op maar 4 kilometer, dus ga daar vooral wat cultuur snuiven en een gezellig terras opzoeken. 's Avonds proost je in het centrum van Argassi op de vakantie. Ben je klaar voor nog zo'n mooie dag?
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari