Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Amoopi Sea View Villas

Amopi, Griekenland

 

amoopi-sea-view-villas
Favoriet 
 

v.a. 913

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Amoopi Sea View Villas in Amopi



Ik ben altijd op zoek naar de mooiste vakantieadresjes, weg van de massa. Aan de oostkust van het Griekse eiland Karpathos liggen de Amoopi Sea View Villas. De villa's zijn gloednieuw en ik begrijp meteen waarom eigenaar George voor deze plek heeft gekozen. Het uitzicht op zee is prachtig!

Er zijn in totaal vier moderne villa's, stuk voor stuk met oog voor detail ingericht. Hier kom je zeker tot rust. Ben je een strandliefhebber? Dan zit je in deze regio helemaal goed. In Amoopi vind je namelijk diverse zand- en kiezelstranden en een paar mooie baaien. Zet je duikbril en flippers daarom ook op je paklijst, want als je het kristalheldere water ziet, wil je gegarandeerd de onderwaterwereld ontdekken. Griekenland staat natuurlijk ook bekend om haar keuken. Daarom vind je op veel stranden authentieke tavernas en gezellige beach bars waar de lekkerste lokale gerechten worden geserveerd. Ga je liever zelf aan de slag met verse ingrediënten van de markt? De ruime tuin van de Amoopi Sea View Villas is de ideale plek om te barbecueën.


  • Regular:parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad(zoet water);schoonmaak kamer 6 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering),Kids:babybedje;kinderstoel,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 4;totaal aantal verdiepingen: 1;klasse: luxe;modern ingerichte accommodatie;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 6 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering),Pools:buitenzwembad(zoet water),Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-06-2026 913,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari