Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Amoopi Bay

Amoopi, Griekenland

 

amoopi-bayamoopi-bayamoopi-bayamoopi-bayamoopi-bay
Favoriet 
 

v.a. 497

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Amoopi Bay in Amoopi

8-daagse Zonvakantie naar Karpathos bij Amoopi Bay

Een ultiem vakantie gevoel creëer je bij Amoopi Bay. De hoge ligging van het hotel zorgt voor een mooi uitzicht over de badplaats Amoopi en de baai. Echt indrukwekkend mooi! Een ideale ligging heeft Amoopi Bay zeker. 150 meter vanaf het hotel vindt je namelijk Amoopi centrum. Een gezellige straat met allerlei verschillende restaurantjes en winkeltjes. 's Avonds is het leuk om hier te gaan dineren, of je gaat Amoopi ontdekken tijdens een leuk dagje uit met elkaar. Een ander groot voordeel van Amoopi Bay is dat het een erg kindvriendelijk hotel is. Terwijl jij lekker op je strandbedje ligt te genieten van de zon, vermaken de kinderen zich in de speeltuin of bij het kinderbad. Wat een top vakantie!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Supermarkt
  • Roomservice,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 16-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 497,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari