Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ninos Laguna Holiday Resort

Agios Spyridon, Griekenland

 

ninos-laguna-holiday-resortninos-laguna-holiday-resortninos-laguna-holiday-resortninos-laguna-holiday-resortninos-laguna-holiday-resort
Favoriet 
 

v.a. 669

  • Beoordeeld met een 6.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ninos Laguna Holiday Resort in Agios Spyridon

Ninos Laguna Holiday Resort is een heerlijk vakantieadres wat nog niet heel lang geleden haar deuren opende. Het  resort ligt vlakbij het strand en het turquoise water van de Ionische Zee en is ideaal om lekker te relaxen. Elke kamer of suite is zo ingericht om jouw verblijf uniek en speciaal te maken. Er is een lekker zwembad met ligstoelen en parasols. Voor de kinderen een apart bad en waterspeelplein. Je kunt een balletje slaan op de tennisbaan of een rondje maken in de fitnessruimte. Tweemaal per dag gaat er een shuttlebus naar het centrum richting Acharavi of Kassiopi. Zo heb je alles bij de hand voor een heerlijke vakantie op het mooie Corfu!

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos