Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Grantzaos Villas

Agios Sostis, Griekenland

 

grantzaos-villas
Favoriet 
 

v.a. 592

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Grantzaos Villas in Agios Sostis



De zuidkant van Zakynthos is het meest bezochte gebied van het eiland. Met name in de zomermaanden vind je er volle terrassen en drukbevolkte stranden. Niet direct mijn favoriete vakantiebestemming, dacht ik na een dag in het bekende stadje Laganas. Maar even ten westen van Laganas stuitte ik op een heel andere kant van het eiland: Agios Sostis.

Vier eeuwen geleden zorgde Moeder Natuur voor opschudding op Zakynthos: door een aardbeving brak een stukje eiland af, waardoor even ten westen van Laganas een nieuwe eilandje ontstond.

De kleine kustplaats Agios Sostis dankt haar naam aan dit 'nieuwe' eiland, dat sinds haar ontstaan onbewoond gebleven is. Agios Sostis is de ideale uitvalsbasis voor mensen zoals ik. Mensen die niet willen kiezen, maar op vakantie alles willen: de gezelligheid van de Griekse gastvrijheid en de schoonheid en rust van de natuur.

Tijdens mijn verblijf in de Grantzaos Villas vond ik wat ik had gezocht. In deze idyllische omgeving vol olijfboomgaarden en wilde bloemen, kun je bijna niet geloven dat Zakynthos' belangrijkste toeristische trekpleisters op slechts een paar kilometer afstand liggen. Zeker tijdens de urenlange strandwandelingen die met name 's ochtends vroeg en bij zonsondergang adembenemende uitzichten opleveren. In de Grantzaos Villas kun je genieten in alle rust: als op een onbewoond eiland.
  • Pools:buitenzwembad (lengte: 6 meter; breedte: 11 meter; diepte tussen 1;1 en 1;7 meter)(zoet water; ligstoelen),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (geopend van 13:30 tot 22:00 uur);drinkgelegenheden: poolbar,Kids:babybedje;kinderstoel,Regular:parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant (geopend van 13:30 tot 22:00 uur);drinkgelegenheden: poolbar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad (lengte: 6 meter; breedte: 11 meter; diepte tussen 1;1 en 1;7 meter)(zoet water; ligstoelen);schoonmaak kamer 6 keer per week,Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;schoonmaak kamer 6 keer per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-01-2025 592,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos