Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lazar Lux & Beach Walk Apartment Suites

Agios Nikolaos, Griekenland

 

lazar-lux-beach-walk-apartment-suiteslazar-lux-beach-walk-apartment-suiteslazar-lux-beach-walk-apartment-suiteslazar-lux-beach-walk-apartment-suiteslazar-lux-beach-walk-apartment-suites
Favoriet 
 

v.a. 538

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lazar Lux & Beach Walk Apartment Suites in Agios Nikolaos

Lazar Lux & Beach Walk Apartment Suites is een oase van rust op het prachtige eiland Kreta! Alle suites zijn modern ingericht en voorzien van een kleine kitchenette, fijne badkamer en een balkon met uitzicht op de omgeving. 

Bij het zwembad kun je heerlijk relaxen. Neem een verfrissende duik, ontspan op een comfortabel ligbed met een goed boek of geniet van een verfrissend drankje aan de rand van het zwembad.

Bovendien is de ligging vlak bij zee ideaal voor strandliefhebbers. Na een korte wandeling sta je met je voeten in het zand en kun je genieten van een mooie stranddag.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos