Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Agios Nikitas Villas

Agios Nikitas, Griekenland

 

agios-nikitas-villas
Favoriet 
 

v.a. 743

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Agios Nikitas Villas in Agios Nikitas



Na het dorpje Agios Nikitas is het nog 1,2 kilometer bergopwaarts richting mijn thuis voor deze week: Agios Nikitas Villas. Oftewel: de twaalf sfeervolle villa's van mijn goede vrienden Irini en Andreas!

Na mijn aankomst en een ouzo later, besluiten we een wandeling te maken langs hun twaalf domeinen. Even later blijft Andreas stilstaan. 'Welke van de twaalf?' Andreas lacht en ik kijk hem vragend aan. 'In welke wil je verblijven?' Ik heb geen idee, bedenk ik me, ze zijn echt allemaal even mooi. 'Kies een getal' en hij doet zijn handen achter zijn rug. Ik twijfel. 'Vijf!' en stiekem vind ik het toch een beetje spannend. Andreas juicht en maakt een 'volg mij'- gebaar waarop ik nog nieuwsgieriger achter hem aanloopt. 'Myrtia, aangenaam' en hij wijst trots richting de villa. Myrtia is namelijk een van de twaalf.

Als Andreas even later mij de sleutel overhandigt en me vooral op het hart drukt nog even langs te komen voor tips in de buurt, onderbreek ik hem. 'Dus nummer vijf was goed geantwoord?' Andreas lacht. 'Alles was goed geweest!'
  • Pools:kinderzwembad;buitenzwembad (lengte: 12 meter; breedte: 6 meter; diepte tussen 0;8 en 2;0 meter)(zoet water; ligstoelen; parasol),Wellness:jacuzzi;yoga,Kids:babybedje;kinderstoel,Regular:kluisje (op de kamer);parkeergarage;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;jacuzzi;yoga;babybedje;kinderstoel;kinderzwembad;buitenzwembad (lengte: 12 meter; breedte: 6 meter; diepte tussen 0;8 en 2;0 meter)(zoet water; ligstoelen; parasol);schoonmaak kamer 2 keer per week;wi-fi in openbare ruimte:;huisdieren; excl. voer: op aanvraag,GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;parkeergarage;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren toegestaan;wi-fi in openbare ruimte:;huisdieren; excl. voer: op aanvraag,Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-03-2025 743,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos