Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alonakia

Agios Gordios, Griekenland

 

alonakiaalonakiaalonakiaalonakiaalonakia
Favoriet 
 

v.a. 536

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Alonakia in Agios Gordios

8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij Alonakia

Dit hotel heeft door de hogere ligging een prachtig panoramisch uitzicht over zee. Het gezellige centrum van Agios Gordios vind je op loopafstand. Dit dorpje ligt aan één van de mooiste baaien van het eiland en heeft een gezellige hoofdstraat met diverse winkeltjes, tavernes en terrassen. De hoofdstraat eindigt bij het langgerekte zandstrand. De verzorgde kamers van dit hotel zijn met oog voor detail ingericht. Dit alles, samen met de Griekse vriendelijkheid en de persoonlijke service maken dit hotel tot een ideale plek om te genieten van je vakantie.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 21-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 536,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari