Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ninos Hotel Saint George Palace

Agios Georgios Pagon, Griekenland

 

ninos-hotel-saint-george-palaceninos-hotel-saint-george-palaceninos-hotel-saint-george-palaceninos-hotel-saint-george-palaceninos-hotel-saint-george-palace
Favoriet 
 

v.a. 572

  • Beoordeeld met een 6.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ninos Hotel Saint George Palace in Agios Georgios Pagon

Ninos Hotel Saint George Palace is prachtig gelegen in een rustige en idyllische omgeving en midden tussen de olijfgaarden. Naar het heerlijke strand is het niet ver lopen en zo heb je al snel een duik genomen in het kristalheldere blauwe zeewater. Relaxen kun je ook heel goed onder je parasol op een bedje bij het zwembad. De kinderen vermaken zich super in het aparte kinderbad en dat staat garant voor uren waterpret.

Het hotel biedt veel luxe en comfort voor iedereen. De kamers zijn modern en fris ingericht en zijn voorzien van alle nodige comfort. Je kijkt uit over de mooi aangelegde tuin. De fijne all inclusive formule zorgt ervoor dat alle maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. Zo hoef je nergens meer over na te denken tijdens je vakantie.

Geniet in dit hotel en op het mooie eiland Corfu!


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos