Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Peninsula Resort & Spa

Agia Pelagia, Griekenland

 

hotel-peninsula-resort-spahotel-peninsula-resort-spahotel-peninsula-resort-spahotel-peninsula-resort-spahotel-peninsula-resort-spa
Favoriet 
 

v.a. 601

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Peninsula Resort & Spa in Agia Pelagia

Het authentieke Hotel Peninsula Resort & Spa ligt op een schitterende locatie in Agia Pelagia, langs de noordkust van Kreta. Dankzij de strategische ligging tegen de rotsen biedt het een fabelachtig uitzicht over de baai, terwijl het strand slechts op een steenworp afstand ligt. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad met glijbanen, geniet jij op het gemak van het zonnetje.

Op culinair gebied is er hier veel te ontdekken. Het restaurant biedt een scala aan smakelijke gerechtjes in buffetvorm die ter plekke worden bereid, terwijl de beach bar uitnodigt voor een verfrissende snack of een exotische cocktail. Het ervaren animatieteam zorgt dat dit een onvergetelijke vakantie wordt. Dat kan ook bijna niet anders, want het aanbod van sportieve activiteiten is heel divers. Het tennissen en volleyballen kun je overigens perfect afwisselen met relaxen op het zonneterras of met een ontspannende schoonheidsbehandeling.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos