Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Anna Boutique Villas

Agia Pelagia Spili, Griekenland

 

anna-boutique-villas
Favoriet 
 

v.a. 912

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Anna Boutique Villas in Agia Pelagia Spili



Soms droom ik dat ik tussen de bergen sta, omringd door groen met in de verte de zee. Dus toen ik net aankwam bij Anna Boutique Villas, voelde het ook even alsof ik droomde. Wat is het hier adembenemend mooi!

Hoewel je op een prachtige plek als deze maar weinig nodig hebt, zijn de villa's ook nog eens waanzinnig mooi. Het zijn er slechts twee: Myrthe en Daphne en daardoor is het hier heerlijk rustig. Architect Stavros Polychronakis heeft in 2009 al zijn liefde in dit bijzondere project gestoken en dat is goed te zien. De vele zitjes die met elkaar in verbinding staan, het ruime zwembad en het moderne interieur zijn allemaal met de grootste zorg ontworpen. Je zit hier op het centrale deel van Kreta, in de buurt van de Kourtaliotiko-kloof. Een uitstapje is dus zo gemaakt. Bezoek de oude stad van Rethymnon en struin door de smalle straatjes of rijd naar het fotogenieke Preveli Beach om te snorkelen. Na zo'n dagje touren is er niets fijner dan thuiskomen in je luxe villa: weg van de massa.


  • Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 6 meter; breedte: 3 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Optional:huisdieren; excl. voer: op aanvraag circa 30;00 € per stuk per nacht (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),Regular:geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin;handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 6 meter; breedte: 3 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per week,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 2;totaal aantal verdiepingen: 3;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren toegestaan,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-01-2025 912,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari