Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lenikos Resort

Agia Galini, Griekenland

 

lenikos-resort
Favoriet 
 

v.a. 456

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lenikos Resort in Agia Galini

Dit aparthotel in Agia Galini verwelkomt gasten met een scala aan voorzieningen, waaronder een prachtig zwembadgedeelte met 3 buitenbaden en pierenbadjes, perfect voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Daarnaast kunnen gasten genieten van het uitzicht op zee vanaf hun balkon of terras. Met meertalig personeel, een mooie tuin, speelplaats, bibliotheek en diverse services zoals een oppasservice, transferservice en roomservice, biedt dit hotel een comfortabel verblijf voor alle gasten. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd in het restaurant en bar van het hotel. Met gratis Wi-Fi en een scala aan faciliteiten, is dit aparthotel de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie aan de Griekse kust.

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari