Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Galini Mare

Agia Galini, Griekenland

 

galini-mare
Favoriet 
 

v.a. 313

  • Beoordeeld met een 8.5
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Galini Mare in Agia Galini

Dit charmante hotel in Agia Galini is de perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar ontspanning en comfort. Met een ideale ligging op slechts een steenworp afstand van het strand en een scala aan faciliteiten, waaronder een tuin, een barbecueplaats, en een vriendelijk personeel, biedt dit hotel de ultieme vakantie-ervaring. Geniet van het adembenemende uitzicht op zee vanaf het balkon of terras van de kamers en ontdek de vele sportieve activiteiten die worden aangeboden, zoals snorkelen en paardrijden. Of ontspan gewoon op het zonneterras met een verfrissend drankje in de hand. Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf aan de Kretenzische kust.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos