Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Porto Koukla Beach

Aghios Sostis, Griekenland

 

porto-koukla-beach
Favoriet 
 

v.a. 491

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Porto Koukla Beach in Aghios Sostis

Dit hotel aan het strand in Porto Koukla biedt een unieke ervaring met zijn zwemcomplex, buitenbaden en zone voor kinderen. Gasten kunnen genieten van actieve ontspanning en aquarobicstrainingen, evenals fietsen/mountainbiken, waterfietsen, snorkelen, duiken, en massagebehandelingen. Met een zonneterras, ligstoelen, parasols, (snack-) bar bij het zwembad en diverse vrijetijdsmogelijkheden zoals een miniclub, livemuziek, disco en nachtclub, is er voor ieder wat wils. Live cooking voegt een bijzondere touch toe aan de culinaire ervaring. De combinatie van strand en zwembad maakt dit hotel de perfecte plek voor een ontspannen vakantie.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos