Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lorenzo Villas

Aghios Sostis, Griekenland

 

lorenzo-villas
Favoriet 
 

v.a. 879

  • Beoordeeld met een 9
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lorenzo Villas in Aghios Sostis

Dit hotel in Aghios Sostis is een ideale bestemming voor gasten die graag genieten van zowel het zwembad als het nabijgelegen zandstrand. Met comfortabele accommodaties en diverse recreatiemogelijkheden, zoals fietsen en snorkelen, is een ontspannen verblijf gegarandeerd. De ligging op slechts 200 meter van het strand maakt dit hotel een perfecte keuze voor strandliefhebbers en degenen die op zoek zijn naar verfrissing in het zwembad. Met gratis Wi-Fi en gezinskamers is het ook geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar een zorgeloze vakantie.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 30-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 879,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari