Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Restia Suites

Acharavi, Griekenland

 

restia-suites
Favoriet 
 

v.a. 1.473

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Restia Suites in Acharavi



Elke keer verbaas ik mij erover hoe prachtig het eiland Corfu toch is. De groene landschappen, het serene blauw en mijn verblijf in Restia Suites maken het helemaal af. Wat is het hier mooi en wat geniet ik van de rust en de ruimte. Ik begin mijn dag met een heerlijk ontbijt, verse jus en een kopje koffie. Vandaag doe ik het lekker rustig aan bij het zwembad… morgen zie ik wel weer verder.

Mijn suite straalt een tijdloze elegantie uit met een moderne twist. De inrichting is een perfecte balans tussen hedendaags comfort en een vleugje traditionele Griekse charme. Er zijn ook suites met een privézwembad voor net iets meer privacy. Ik laat me helemaal in de watten leggen en geniet van alle luxe tot in de kleinste details. Breng tijdens je verblijf zeker een bezoek aan de spa. Geniet van een heerlijke massage en je voelt je daarna weer als herboren. Dit is echt een plek om tot rust te komen.


  • Regular:kluisje (op de kamer);lobby;ontbijtruimte;roomservice (tegen betaling);bibliotheek;eetgelegenheden: restaurant;wi-fi;minisupermarkt (binnen de accommodatie);souvenirwinkel (binnen de accommodatie);kapsalon (binnen de accommodatie);schoonheidssalon (binnen de accommodatie);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;wellnesscenter/spa (reserveren verplicht) : massages (tegen betaling);hamam (toegang tegen betaling);sauna (tegen betaling);fitnessruimte - 24 uur geopend (gratis);bagagerie;tennisbaan;handdoekenservice;buitenzwembad(buitenzitje (gratis): parasol; ligstoelen),Sports:tennisbaan,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(buitenzitje (gratis): parasol; ligstoelen),Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant,GeneralFacility:Officiële classificatie: 5 sterren;totaal aantal kamers: 30;receptie (24 uur geopend);kluisje (op de kamer);lobby;ontbijtruimte;roomservice (tegen betaling);bibliotheek;wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;bagagerie;minisupermarkt (binnen de accommodatie);souvenirwinkel (binnen de accommodatie);kapsalon (binnen de accommodatie);schoonheidssalon (binnen de accommodatie),Wellness:wellnesscenter/spa (reserveren verplicht) : massages (tegen betaling);hamam (toegang tegen betaling);sauna (tegen betaling);fitnessruimte - 24 uur geopend (gratis)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-12-2024 1.473,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos