Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Valloire 3p6 Valée d'Or

Valloire, Frankrijk

 

valloire-3p6-valee-dorvalloire-3p6-valee-dorvalloire-3p6-valee-dorvalloire-3p6-valee-dorvalloire-3p6-valee-dor
Favoriet 
     

    v.a. 377

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Valloire 3p6 Valée d'Or in Valloire

    Dit vakantiepark ligt tussen het mooie dorp Valloire en de skiliften, tegenover de berg Mont Gallibier, op 10 tot 200 meter van de pistes in het zuiden van de Noord-Alpen. Het dorp Valloire heeft nog de authentieke sfeer van de Savoie met in het centrum een barokke kerk uit de 17 eeuw. De vakantiewoningen zijn gebouwd uit een combinatie van hout en stenen uit de regio. U vindt er een half overdekt zwembad, een wasserette, een overdekte parkeerplaats (op reservering, gelimiteerde plaatsen!), een ski-opbergruimte, een sauna en een bubbelbad. Het zwembad is voor de gasten van het vakantiepark gratis toegankelijk en de sauna en bubbelbad kunt u tegen betaling op reservering bezoeken. Het bedlinnen is bij de huurprijs inbegrepen. Tegen betaling kunt u een handdoekenpakket, een babykit en de eindschoonmaak extra bijboeken. Dit kunt u ter plaatse betalen. Huisdieren worden, mits gereserveerd, in bezit van een geldig inentingsbewijs en aangelijnd tegen betaling toegestaan. Sinds 70 jaar is dit een wintersportbestemming die zeer geschikt is voor families. U vindt hier een erg mooi skigebied tussen de 1430 en 2600 meter hoogte met allerlei activiteiten voor jong en oud.



    Het appartement met drie kamers is geschikt voor zes personen en heeft een oppervlakte van 40 tot 48 m2. Het bestaat uit een woonkamer , keuken, twee slaapkamers, badkamer, aparte slaapkamer. De woonkamer heeft een tweepersoonsslaapbank en een eethoek. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoons en de tweede heeft twee eenpersoonsbedden (of een stapelbed). De keuken is volledig ingericht met een koelkast, keramische kookplaat, magnetron en grill en afwasmachine. Bedlinnen is aanwezig. Tegen een extra vergoeding kunt u een handdoekenset, babypakket en eindschoonmaak bijboeken. Deze kunt u op locatie betalen. Huisdieren zijn tegen vergoeding toegestaan, mits in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs en aangelijnd.
    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires