Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet De Vallandry La Charrue met privé wellness - 10 personen

Vallandry, Frankrijk

 

chalet-de-vallandry-la-charrue-met-prive-wellness-10-personen
Favoriet 
 

v.a. 588

  • Beoordeeld met een 8
    (9 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 145 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet De Vallandry La Charrue met privé wellness - 10 personen in Vallandry

Het autovrije chaletpark ‘Les Chalets de Vallandry’ bestaat uit mooie vrijstaande, met veel hout gebouwde, chalets en ligt vlakbij het dorpscentrum van het authentieke Vallandry. Midden op dit park staat Chalet La Charrue.
Chalet La Charrue is in de zomer van 2021 compleet verbouwd en beschikt nu over meer ruimte, meer licht en meer luxe. Bij deze omvangrijke upgrade is de woonlaag 1.40 meter uitgebouwd, waardoor de woonkamer veel ruimer is geworden. Daarnaast is de entree uitgebreid en is het bestaande terras/balkon vergroot, waarmee het rondom het gehele chalet loopt. Vanaf dit fijne balkon heb je een prachtig vrij uitzicht over de Tarentaise-vallei, de pistes van het skigebied van La Plagne en bij helder weer zie je zelfs de Mont Blanc!
De stoeltjeslift van Vallandry en de eerste (blauwe) piste die naar het dorpscentrum leidt, vind je al op ca. 300 meter afstand van het chalet. Het centrum van Vallandry, met alle benodigde faciliteiten zoals de skischool, kinderopvang, diverse ski-verhuurwinkels, supermarkt, bakker, overige winkels en restaurants, is gemakkelijk te bereiken en ligt ca. 300 meter van Chalet La Charrue. De receptie van het park verzorgt graag broodjesservice, zodat je voor brood 's morgens de deur niet uit hoeft.
Als huurder van Chalet La Charrue kun je gratis gebruik maken van één eigen overdekte parkeerplaats in een nabijgelegen parkeergarage. Tevens is er gratis openbare parkeergelegenheid aan het begin van het chaletpark.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen