Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet La Grande Sassiere 7p12p

Val d Isere, Frankrijk

 

chalet-la-grande-sassiere-7p12pchalet-la-grande-sassiere-7p12pchalet-la-grande-sassiere-7p12pchalet-la-grande-sassiere-7p12pchalet-la-grande-sassiere-7p12p
Favoriet 
     

    v.a. 6.134

    • Max. 12 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chalet La Grande Sassiere 7p12p in Val d Isere

    Gelegen in de beroemde badplaats Val d'Isère, gelegen aan een rustige privéweg, die een prachtig uitzicht biedt over de vallei. Het skioord Val d'Isère is verbonden met dat van Tignes en biedt een skigebied met meer dan 300 km aan pistes, voor alle niveaus en een van de beste sneeuwlocaties van Frankrijk. Het dorp zelf is typisch Savoyaards, met charmante stenen en houten chalets en een prachtig stadscentrum, met een grote keuze aan winkels en heerlijke restaurants en bars. Het chalet is gelegen in de wijk 'Le Cret' van het resort, ongeveer 12 minuten lopen van het centrum van Val d'Isere, ongeveer halverwege tussen La Daille en Val d'Isere, wat ideaal is als u richting de hellingen van Tignes, omdat de toegang snel is vanuit La Daille.

    De ingang van dit prachtige chalet bevindt zich op de begane grond, waar u een skiruimte vindt met een verwarmd schoenenrek, perfect om uw spullen veilig op te bergen en u extra comfort te bieden, met droge laarzen voordat u vertrekt. zet ze elke ochtend op.
    In totaal zijn er 6 slaapkamers in dit chalet, geschikt voor maximaal 12 personen, waardoor het een geweldige optie is voor twee tot drie families of een groep vrienden.
    De zes slaapkamers bevinden zich op de begane grond, een suite met een groot tweepersoonsbed (160 x 190cm), 5 badkamers, woonkamer met open haard, eetkamer, keuken, terras met jacuzzi.
    De woonkamer bevindt zich naast de eetkamer en heeft grote comfortabele banken, ideaal om te ontspannen en een goed boek te lezen voor de open haard. De keuken grenst aan de woonkamer en is volledig uitgerust met oven, kookplaat, vaatwasser, grote koelkast, vriezer, magnetron, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat, dus je zou alles moeten hebben wat je nodig hebt om een heerlijk feestmaal te bereiden voor je familie en vrienden .
    Er is gratis Wi-Fi in het hele chalet, perfect als u moet werken terwijl u weg bent of uw favoriete films of tv-programma's wilt bekijken terwijl u ontspant voor het knapperende haardvuur. Komt u met de auto naar Val d'Isere, dan kunnen twee auto's parkeren op de oprit net buiten het chalet.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires