Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lilliputienne

Vacquieres, Frankrijk

 

lilliputiennelilliputiennelilliputiennelilliputiennelilliputienne
Favoriet 
     

    v.a. 571

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lilliputienne in Vacquieres

    Deze compleet ingerichte stenen Vakantiewoning van 60m2 ligt op een kavel van 536 m². Rondom liggen betegelde terrassen, waarvan 6 m² overdekt, en een fraai aangelegde tuin, met parkeerplaats, gelegen aan de buitenrand van een vakantiepark (veel privacy). Het park beslaat een terrein van 52 ha waarvan 11 ha is verdeeld in kavels van 250 tot 600 m2 groot, waarop ongeveer 130 chaletcaravans, 8 chalets Abeille en 30 stenen zomerhuisjes staan. Alle wooneenheden zijn aangesloten op riolering, water, elektra en voorzien van eigen douche en wc. Iedere eigenaar heeft met zorg het interieur ingericht en geeft daardoor aan het geheel een persoonlijk karakter. Op het park zijn overdag allerlei activiteiten mogelijk, hetzij in groepsverband, of geheel op eigen gelegenheid. Kortom, een park waar u zult genieten van het warme, zuidelijke klimaat in een prachtige omgeving, vlakbij vele toeristische trekpleisters, maar in de sfeer van het gemoedelijke Franse platteland. Naast de ruimte, de rust en het prachtige achterland van de Languedoc/Gard waar u kunt kanovaren, grotten bekijken, paardrijden etc. vindt u op het park de volgende voorzieningen: een zwembad (24 x 11 m) en kinderbad (9 x 4 m). Open van mei t/m september. Openluchtbaden onder toezicht van een badmeester, een restaurant, bar en groot overdekt terras (open april t/m september), speeltuin (voor de kleintjes), volleybalveld, tafeltennistafel, Jeu de boules baan ('s avonds verlicht), tennisbaan (tegen betaling), wasserette (tegen betaling), animatieprogramma (beknopt) in juli/augustus, receptie/bibliotheek.

    De woning heeft een L-vormige wooneetkamer met open keuken en openslaande deuren naar het overdekte terras. Er zijn drie slaapkamers; een badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine (strijkplank + strijkijzer aanwezig). De woonkamer is volledig ingericht en heeft naast een kleurentelevisie (met satelliet ook Nederlandse zenders) ook een radio met cd-speler. In en rondom de woning is wifi aanwezig. De keuken is voorzien van o.a. een koelvriescombinatie en een gasfornuis en magnetron. Slaapkamer 1 is voorzien van een 2-persoons bed (2.00x1,60m), slaapkamer 2 heeft een uitklapbaar 1-persoonsbed en een stapelbed (2.00x0,9m.). Beide slaapkamers hebben een ingebouwde kast. In de woonkamer is nog een slaapbank aanwezig. Dekens, kussens en dekbedden zijn aanwezig. U hoeft alleen maar bed- en huishoudlinnen mee te nemen.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles