Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence-Club Côté Canal 2p C 6p

Salles d Aude, Frankrijk

 

residence-club-cote-canal-2p-c-6presidence-club-cote-canal-2p-c-6presidence-club-cote-canal-2p-c-6presidence-club-cote-canal-2p-c-6presidence-club-cote-canal-2p-c-6p
Favoriet 
     

    v.a. 372

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence-Club Côté Canal 2p C 6p in Salles d Aude

    Boek een vakantiehuis op de Odalys Residence Club Cote Canal, ideaal gelegen op 200 meter van de oevers van het Canal du Midi. Tussen de 'zwarte bergen' en de Middellandse Zee kiest u een vakantiewoning in Salleles d'Aude, in de wijk Somail.

    In het hart van de wijngaarden van de Languedoc, is Le Somail in Salleles d'Aude een aantrekkelijk dorp dat zijn charme en authenticiteit te danken heeft aan de ligging tussen Cesse en Canal de Jonction, Aude en het Canal du Midi. Ontdek deze zuidelijke stad, te voet, per fiets of per boot. Je wordt voorzichtig op het ritme van het water gereden en je kunt de geschiedenis van je vakantiebestemming ontdekken.

    Odalys Residence Club Cote Canal ligt op slechts 200 meter van de oevers van het Canal du Midi en bestaat uit verschillende gebouwen met 1 verdieping en vakantieverhuur, variërend van tweekamerappartementen voor 4 personen tot driekamerappartementen voor 6 personen.

    Functioneel en comfortabel, de vakantiewoningen hebben allemaal een lounge met slaapplaatsen, een of twee slaapkamers, een ingerichte kitchenette (koelkast, keramische kookplaat, magnetron / oven, vaatwasser), badkamer met douche en toilet en een terras.

    2 kamers cabine 6 personen (ongeveer 60 m²)
    Woonkamer met slaapbank
    Uitgeruste kitchenette (koelkast, keramische kookplaat, magnetrongrill)
    Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed
    Cabine met 2 stapelbedden of een tweepersoonsbed
    Badkamer met douche en toilet
    Gemeubileerd terras
    Accommodatie voor mensen met beperkte mobiliteit

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles