Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Les Cottages du Saleys - Salié 2p 4p

Salies de Bearn, Frankrijk

 

les-cottages-du-saleys-salie-2p-4ples-cottages-du-saleys-salie-2p-4ples-cottages-du-saleys-salie-2p-4ples-cottages-du-saleys-salie-2p-4ples-cottages-du-saleys-salie-2p-4p
Favoriet 
     

    v.a. 685

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Les Cottages du Saleys - Salié 2p 4p in Salies de Bearn

    Welkom bij Cottages du Saleys, een 3-sterren residentie, in het hart van Bearn op slechts 50 minuten van Biarriz en 40 minuten van Pau, bij de kruising tussen Saint Jacques de Compostela en op een uur rijden van de skipistes van Pierre Saint Martin. Cottages du Saleys biedt de volledige ontspanning en en dat gevoel van welzijn. De huisjes bieden rust en ruimte en zijn gebouwd in de plaatselijke houten bouwstijl. Ze liggen dichtbij de golfbaan van Salies de Bearn. De plek om helemaal op te laden door de combinatie van natuur en balneologie en de mogelijkheden actief bezig te zijn met o.a. golfen, paardrijden, vissen, wandelen, fietsen. Aanwezige services die zorgen voor een prettiger verblijf zijn: een restaurant/bar op  50m, dit is The Lodge bij het Hotel du Golf. Het biedt een gevarieerd en smaakvol menu, met zitplaatsen zowel binnen als buiten rond het zwembad en uitzicht over de golfbaan. U zult genieten, speciaal dankzij de warme ontvangst van de medewerkers.

    Salie Cottage (4 personen)

    Dit vakantiehuisje met twee kamers is geschikt voor maximaal 4 personen en heeft een oppervlakte van 36m2. Het bestaat uit een grote woonkamer met een slaapbank of twee bedden van 80cm of een bed van 160cm en een eethoek.

    De keuken is ingericht met een keramisch fornuis, grote koelkast, mini oven, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, broodrooster, afwasmachine. De slaapkemer heeft ook twee bedden van 80cm of een bed van 160cm en er is een badkamer met toilet.

    Alle accommodaties zijn ingericht met een flatscreentelevisie van 81cm, gratis toegang tot Wifi internet, elektrische verwarming, functionele uitrusting voor binnen en buiten. De woningen zijn toegankelijk van de begane grond en hebben een terras omringd door veel groen.


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles