Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Terre Marine M 3p 6p

Saint Pierre d Oleron, Frankrijk

 

residence-terre-marine-m-3p-6presidence-terre-marine-m-3p-6presidence-terre-marine-m-3p-6presidence-terre-marine-m-3p-6presidence-terre-marine-m-3p-6p
Favoriet 
     

    v.a. 553

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Terre Marine M 3p 6p in Saint Pierre d Oleron

    Het eiland Oleron of de zogenaamde "The Brilliant one" vanwege de felle zon, vormt de ideale setting voor een perfecte vakantie.
    De residentie ligt op 3 km van het centrum van Saint Pierre d'Oléron en op 800 m van het strand van Cotinière.
    De tweekamer- en driekamerappartementen zijn verdeeld in gelijkvloerse kleine huizen.
    Ze zijn uitgerust met een kitchenette (vitrokeramische kookplaat, magnetron / grill, vaatwasser), doucheruimte, over het algemeen een apart toilet, betalende televisie en een terras.

    Deze maisonette met 3 kamers (klein huis) heeft een oppervlakte van ongeveer 36m2 en is geschikt voor 6 personen.
    Het omvat: een woonkamer met 2 uitschuifbedden, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer-cabine met een stapelbed.
    De accommodatie beschikt ook over een ingerichte kitchenette (vitro-keramische kookplaten, magnetron / grill, koelkast, vaatwasser); een doucheruimte en een apart toilet.
    Beddengoed is inbegrepen in de huurprijs. Tegen een extra vergoeding kunt u een tv, een babyset, een handdoekenpakket en / of de eindschoonmaak huren. Extra diensten moeten ter plaatse worden betaald.
    Houd er rekening mee dat de foto's met betrekking tot het interieur van de accommodatie alleen worden gegeven met een indicatieve titel.

    Van half april tot eind september kunt u genieten van een aangenaam verwarmd buitenzwembad en een peuterbad.
    Ter plaatse ter beschikking: petanque, tafeltennis, wasserette (tegen betaling) en parkeerplaats buiten. Fietsverhuur op het terrein.
    De 2 kamers 4 personen zijn ingericht voor personen met beperkte mobiliteit.

    Maisonette 3 kamers 6 personen (ongeveer 36 m²)
    Woonkamer met 2 uitschuifbedden
    Uitgeruste kitchenette (keramische kookplaat, magnetron / grill, koelkast, vaatwasser)
    Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed
    Cabine met 2 stapelbedden
    Doucheruimte, WC gescheiden
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles