Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

LES MENUIRES Le coeur des loges 8PM 4 pièces 8 pers. Premium

Saint-Martin-de-Belleville, Frankrijk

 

les-menuires-le-coeur-des-loges-8pm-4-pieces-8-pers-premiumles-menuires-le-coeur-des-loges-8pm-4-pieces-8-pers-premiumles-menuires-le-coeur-des-loges-8pm-4-pieces-8-pers-premiumles-menuires-le-coeur-des-loges-8pm-4-pieces-8-pers-premiumles-menuires-le-coeur-des-loges-8pm-4-pieces-8-pers-premium
Favoriet 
     

    v.a. 2.863

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    LES MENUIRES Le coeur des loges 8PM 4 pièces 8 pers. Premium in Saint Martin de Belleville

    Deze neo-Savoyaardse residentie kijkt uit over een uitzonderlijk landschap en wordt gekenmerkt door een verfijnde decoratie die steen en hout perfect combineert. Behalve dat ze bijzonder ruim zijn, bieden de 2- tot 6-kamerappartementen een breed scala aan hoogwaardige diensten. Het panoramische terras, de Ô Pure® Spa en het prachtige verwarmde binnenzwembad zijn de ingrediënten op het menu van uw verblijf in deze Residence Club.

    De verschillende voordelen van de Residence Club
    Dit prachtige etablissement, gelegen in het hart van de Savoie, heeft geen gebrek aan troeven. Naast de comfortabele en ruime appartementen staat het bekend als een unieke woning van steen en hout. U kunt gerechten proeven die zijn bereid met lokale producten dankzij het partnerrestaurant in de residentie. U zult ook genieten van onvergetelijke momenten van welzijn met de Ô Pure Spa en het verwarmde binnenzwembad, om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid van vertrek en terugkeer op ski's.

    De kamers van de Residence Club zijn niet alleen ruim en perfect ingericht. Ze beschikken ook over alle essentiële apparatuur voor optimaal comfort tijdens uw verblijf. Deze accommodatie biedt u in zijn kamers een woonkamer met slaapbank voor 2 personen, een open haard uit de 3-kamer Space, een flatscreen-tv en dvd-speler, een magnetrongrill, een vaatwasser, een open keuken met keramische kookplaat, koelkast , apart toilet, badkamer met ligbad, föhn en nog veel meer. Vanuit de 3-kamer Espace profiteert u ook van een doucheruimte.

    2 kamers 2/4 personen
    De tweekamerappartementen hebben een slaapkamer met 2 aparte bedden en een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen.

    3 kamers 4/6 personen Familie
    Deze accommodatie is niet alleen een duplex-appartement, maar biedt u ook de mogelijkheid om te profiteren van een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen en een kleine slaapkamer (raamdeur) met 2 stapelbedden.

    3 kamers 4/6 personen Ruimte
    Deze accommodaties hebben een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.

    4 kamers 6/8 personen Familie
    In appartementen van dit type is er een kleine slaapkamer (deurraam) met 2 stapelbedden, slaapkamers met 2 aparte bedden en een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen.

    4 kamers 6/8 personen Ruimte
    2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden die aan elkaar kunnen worden geschoven, een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden die aan elkaar kunnen worden geschoven of 2 stapelbedden zijn beschikbaar in dit type appartement.

    5 kamers 8/10 personen
    Naast de woonkamer met slaapbank 2, biedt deze formule u een slaapkamer (raamdeur) uitgerust met 2 stapelbedden, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden die kunnen worden samengevoegd en 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden die kunnen worden samengevoegd . Daarnaast beschikken deze appartementen over een doucheruimte, een badkamer en 2 toiletten.

    6 kamers 10/12 personen
    U geniet van een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden die aan elkaar kunnen worden geschoven of een kleine slaapkamer (raamdeur) met 2 stapelbedden en 4 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden die aan elkaar kunnen worden geschoven.

    Appartement van 47 m²
    Elk appartement heeft een verwarmde skilocker en gratis toegang tot de Espace Aquarelaxant en het zwembad voor 16.00 uur

    De Premium-appartementen zijn geselecteerd op basis van hun locatie (uitzicht, enz.) en zijn uitgerust met Premium-services: vroege check-in vanaf 14.00 uur, uitrusting (racletteapparaat, enz.), welkomstpakket en parkeerplaats

    ✓ Woonkamer:
    - Eethoek
    - zithoek met slaapbank voor 2 personen
    - Flatscreen-tv met TNT
    - Sfeervolle open haard

    ✓ 2 Slaapkamers:
    - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden
    - 1 slaapkamer met enkele bedden

    ✓ Open keuken:
    - Vitrokeramische platen
    - Afwasmachine
    - Gecombineerde magnetron
    - Koelkast
    - Capsule-koffiezetapparaat en waterkoker
    - Tosti apparaat

    ✓ Badkamer
    - Bad of douche
    - droge handdoek
    - haardroger
    - Aparte toiletten

    Opmerking: foto's zijn alleen voor informatieve doeleinden.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen