Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Acacia Appartement 3 - 8-10 personen

Saint Marcel de Belleville, Frankrijk

 

chalet-appartement-acacia-appartement-3-8-10-personen
Favoriet 
 

v.a. 340

  • 3 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 100 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet-appartement Acacia Appartement 3 - 8-10 personen in Saint Marcel de Belleville

Chalet Acacia is een recent gerenoveerd chalet waarin drie appartementen zijn ondergebracht; twee 10-persoonsappartementen en één 4-persoonsappartement. Direct naast Acacia is chalet Balcons Acacia gelegen, deze kunnen eventueel gecombineerd worden voor grote groepen. Het chalet is gelegen in St. Marcel, een karakteristiek bergdorpje tussen St. Martin de Belleville en Les Menuires.
De cabinelift en skipiste liggen circa 1,1 km van chalet Acacia vandaan, in St. Martin de Belleville. Naar St. Martin en Les Menuires is een busverbinding. De skibushalte ligt op ca. 150 meter afstand. Chalet Acacia beschikt over een gezamenlijke wellnessruimte met infraroodsauna (te gebruiken tussen 17:00 en 19:00), douche en toilet, waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Verder is er gratis Wi-Fi, een skiberging met skischoenendroger en vier parkeerplaatsen bij het chalet.
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (gemeenschappelijk)
Beschikbaarheid Prijs
Van 07-12-2024 t/m 14-12-2024 (7 dagen) 437,- Boek
Van 14-12-2024 t/m 21-12-2024 (7 dagen) 457,- Boek
Van 21-12-2024 t/m 28-12-2024 (7 dagen) 595,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône