Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Prestige Domaine Iratzia

Saint-Jean-de-Luz, Frankrijk

 

residence-prestige-domaine-iratziaresidence-prestige-domaine-iratziaresidence-prestige-domaine-iratziaresidence-prestige-domaine-iratziaresidence-prestige-domaine-iratzia
Favoriet 
     

    v.a. 688

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Prestige Domaine Iratzia in Saint Jean de Luz

    St Jean de Luz is een bekende Franse badplaats sinds het einde van de 19e eeuw, die eerst over de moeraslanden uitgebreid heeft en later ook richting het noorden. De winkelstraten alleen voor voetgangers, met de harmonisch gevels leiden u naar de haven en het Louis de 14e plein. Het Thalasso therapiecentrum, casino en Chantago golfbaan geven St Jean de Luz haar unieke uitstraling. Op 400m ligt het Erromardie strand, één van de 5 stranden van St Jean de Luz, in het hart van een prive park omlijst door pijnbomen. Domein Iratzia gaat volledig op in haar omgeving. De gevels van sommige gebouwen kijken uit op zee in de schaduw van de oude pijnbomen, terwijl de andere op de bergen uitkijken. Het ligt op ongeveer 2,5km van het stadscentrum en 1km van de dichtstbijzijnde winkels zoals bank, drogist, supermarkt, grilkraampje en bakkerij.

    1 slaapkamer appartement met slaapnis voor 6 personen (ca. 43 tot 45m²)
    Woonkamer met tweepersoonsslaapbank
    Slaapkamer met tweepersoonsbed
    Slaaphoek met stapelbedden
    Kitchenette (koelkast, keramische kookplaat, vaatwasser, magnetron/grill)
    Badkamer met toilet

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles