Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

St F.Longchamp 4pM 8 Belle Vue

Saint-François-Longchamp, Frankrijk

 

st-flongchamp-4pm-8-belle-vuest-flongchamp-4pm-8-belle-vuest-flongchamp-4pm-8-belle-vuest-flongchamp-4pm-8-belle-vuest-flongchamp-4pm-8-belle-vue
Favoriet 
     

    v.a. 732

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    St F.Longchamp 4pM 8 Belle Vue in Saint Francois Longchamp

    Het vakantieoord Saint François Longchamp ligt op een hoogte van 1650 meter, midden in een prachtig landschap, omringd door bergtoppen, tussen de bergketen Lauzière, de bergpas Madeleine en het Massif Cheval Noir. Dit dynamische bergdorp Saint François Longchamp biedt talloze activiteiten voor de hele familie: wandelen, vissen, bergbeklimmen, klimmen, via ferrata. hanggliden, paragliden, zwemmen in het zwembad, trampoline, diverse shows en concerten, paintballen, mountainbikeroutes, tafeltennis, badminton, bordspellen en een balbeotherapiecentrum. Zonder enige twijfel de ideale bestemming voor een vakantie in de natuur. De residence ligt in het midden van het dorp en biedt 57 appartementen verdeeld over 6 etages (met lift).

    Pluspunten van de residentie:
    - Stofzuiger in het appartement
    - Uitleen van strijkplank en strijkijzer
    - Uitleen van een föhn

    Deze 4-kamer woning, met vide, heeft een oppervlakte van circa 55 m2 en is geschikt voor 8 personen. Het bestaat uit een woonkamer met een uitschuifbaar bed voor 2 personen, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed of een stapelbed. De accommodatie heeft ook een kitchenette met een koelkast, magnetron en keramische kookplaat, vaatwasser en koffiezetapparaat; een badkamer, toilet en balkon.
    Houd er rekening mee dat de foto's met betrekking tot het interieur van de accommodatie alleen een indicatieve titel hebben.

    Mezzanine appartement met 3 slaapkamers voor 8 personen (ca. 55m²)
    Woonkamer met uitschuifbed voor 2 personen
    Slaapkamer met tweepersoonsbed
    Slaapkamer met tweepersoonsbed of stapelbed
    Slaapkamer met stapelbedden
    Ingerichte kitchenette (keramische kookplaat, magnetron/grill, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat)
    Badkamer en toilet
    Balkon
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas