Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

RISOUL Le Silvana 4p8p

Risoul, Frankrijk

 

risoul-le-silvana-4p8prisoul-le-silvana-4p8prisoul-le-silvana-4p8prisoul-le-silvana-4p8prisoul-le-silvana-4p8p
Favoriet 
     

    v.a. 2.057

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    RISOUL Le Silvana 4p8p in Risoul

    Gelegen in het hart van het resort Risoul 1850, wacht deze residentie op uw ontdekking als de perfecte vakantiewoning voor een skivakantie.

    De residentie is gunstig gelegen met toegang tot de pistes en ligt op slechts 15 minuten lopen van het sneeuwfront. Bij aankomst kunt u zich onderdompelen in de uitnodigende sfeer van de gemeenschappelijke ruimtes. De woonkamer, met centrale open haard en bibliotheek, fungeert als een echt middelpunt voor gezelligheid en bijeenkomsten. Daarnaast kunt u zich uitleven in de speelruimte, compleet met tafelvoetbal, of deelnemen aan het karaoke-entertainment in de thuisbioscoop.

    Met 85 ruime huurappartementen uitgerust met alle benodigdheden voor een comfortabel verblijf, zorgt de residentie voor een ontspannen toevluchtsoord. Na een dag vol buitenactiviteiten kunt u ontspannen in het vrij toegankelijke watergebied, compleet met een verwarmd binnenzwembad, een sauna, een hamam en een Scandinavisch buitenbad met een uitzonderlijk uitzicht op de vallei. Voor ultieme ontspanning kunt u terecht in de spa, waar ons deskundige team u kan begeleiden naar de beste beschikbare behandelingen.

    Appartement van 58-64 m2
    Elk appartement beschikt over een verwarmde skikluis en gratis toegang tot het watergedeelte (binnenzwembad, sauna, hamam, bubbelbad in de openlucht).

    Woonruimtes:
    - eethoek
    - zithoek met slaapbank voor 2 personen
    - TV met geïntegreerde Chromecast
    - Sfeerhaard

    Open keuken:
    - Keramische kookplaat
    - Afwasmachine
    - Oven en magnetron
    - Koelkast
    - Filterkoffiezetapparaat en waterkoker
    - Tosti apparaat

    3 slaapkamers:
    - 1 slaapkamer met tweepersoonsbed
    - 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden die kunnen worden samengevoegd of in een stapelbed kunnen worden geplaatst

    Badkamer
    - Badkuip
    - handdoekdroger
    - haardroger
    - apart toilet

    1 extra doucheruimte

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen