Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Paris Louis Blanc Gare du Nord

Parijs, Frankrijk

 

hotel-paris-louis-blanc-gare-du-nord
Favoriet 
 

v.a. 56

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Paris Louis Blanc Gare du Nord in Parijs

Hotel Paris Louis Blanc is een fris en stijlvol hotel om te overnachten tijdens een stedentrip in Parijs. Iedere ochtend wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd. En mocht je met de kinderen op stap zijn, dan is het vriendelijke personeel van het hotel zelfs bereid om een speciaal ontbijt voor de jongere reizigers samen te stellen. Het hotel heeft een centrale ligging in het 10e arrondissement van Parijs, waarvandaan je alle bezienswaardigheden gemakkelijk kunt bereiken. Midden in het centrum, tussen alle drukte en levendigheid, heeft dit hotel ervoor gezorgd dat je kunt genieten van een buitentuin met terras. Dit is de ideale plek om rustig te ontbijten of gewoon even te zitten zonder de drukte van het Parijse straatleven om je heen.

Hotel Paris Louis Blanc is een fris en stijlvol hotel om te overnachten tijdens een stedentrip in Parijs. Iedere ochtend wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd. En mocht je met de kinderen op stap zijn, dan is het vriendelijke personeel van het hotel zelfs bereid om een speciaal ontbijt voor de jongere reizigers samen te stellen.

Het hotel heeft een centrale ligging in het 10e arrondissement van Parijs, waarvandaan je alle bezienswaardigheden gemakkelijk kunt bereiken. Midden in het centrum, tussen alle drukte en levendigheid, heeft dit hotel ervoor gezorgd dat je kunt genieten van een buitentuin met terras. Dit is de ideale plek om rustig te ontbijten of gewoon even te zitten zonder de drukte van het Parijse straatleven om je heen.

- De ligging van Hotel Paris Louis Blanc is een groot voordeel. Op slechts 5 minuten loopafstand ligt het metrostation Gare de l'Est en op ca. 15 minuten afstand station Gare du Nord. Vanaf beide stations ligt de wereldstad Parijs open, om rond te dwalen.
- Het hotel ligt in het 10e arrondissement van Parijs in de wijk Gare du Nord.
- Verschillende restaurants op loopafstand van het hotel vinden.

Openbaar vervoer:
- Tegenover het hotel ligt metrostation Louis Blanc. Vanaf dit station sta je in een half uur tijd op de Champs-Élysées. Tel daar nog tien minuten bij op en je bent bij de wereldberoemde Eiffeltoren.
- Op steenworp afstand van het hotel bevindt zich ook een busstation waarmee je de stad kunt verkennen.

Met de trein:
- Voor treinreizigers is Hotel Paris Louis Blanc een topper. Het eindstation van de Eurostar is namelijk station Gare du Nord en vanaf dit station hoef je nog maar een kwartier te lopen naar je eindbestemming.

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Paris-Charles de Gaulle ligt op ca. 1 uur afstand van het hotel. Reis door middel van een combinatie tussen een bus en metrolijn gemakkelijk naar het hotel.
- Neem na aankomst op luchthaven Orly eerst de Orlybus en vervolgens de metro om naar het hotel te reizen. De totale reistijd is ca. 1 uur.

Met de auto:
- Het hotel heeft een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar voor ca. €20,- per dag.
- Mocht de parkeerplaats van het hotel vol zijn, dan is er op 15 minuten loopafstand een openbare parkeergarage voor ca. € 25,- per dag.
- Let op! Een milieusticker is verplicht indien je met de auto naar Parijs reist.

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.
- Indien je een reis per trein boekt, dan is de boeking op aanvraag. Dit betekent dat de boeking niet direct definitief is, maar dat we eerst zullen controleren of de reis nog beschikbaar is. Indien het beschikbaar is, dan is de boeking definitief. Mocht het geselecteerde tarief niet meer beschikbaar zijn, dan zullen wij een vrijblijvend voorstel doen voor een passend alternatief.

De compacte, nette en functioneel ingerichte kamers van Hotel Paris Louis Blanc zijn van alle gemakken voorzien:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Telefoon
- Airconditioning
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz