Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Rochebrune Les Cimes S2

Orcières Merlette, Frankrijk

 

residence-rochebrune-les-cimes-s2residence-rochebrune-les-cimes-s2residence-rochebrune-les-cimes-s2residence-rochebrune-les-cimes-s2residence-rochebrune-les-cimes-s2
Favoriet 
     

    v.a. 267

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Rochebrune Les Cimes S2 in Orcières Merlette

    Boek deze winter uw skivakantie in Orcières, een prachtig, gezinsvriendelijk skigebied in de Zuid-Franse Alpen. Boek uw skivakantie in de prestigieuze residentie met directe toegang tot de skipistes en skiliften. Op slechts 500 meter van het centrum van het resort biedt uw vakantiewoning u gemakkelijk toegang tot winkels, restaurants, bars en andere essentiële voorzieningen tijdens uw skivakantie in Frankrijk.

    Orcières, in het hart van de Haute Alpes, op een prachtige, ongerepte natuurlijke plek op een heuvel in het grootste nationale park van Frankrijk, het Parc des Ecrins, is een gezinsvriendelijk skigebied dat het Famille Plus-label heeft gekregen met uitstekende sneeuwrecords en een skigebied dat goed is aangepast aan alle niveaus en stijlen - skiërs en snowboarders, beginners of experts vinden allemaal de perfecte hellingen in Orcières.



    In het hart van de Haute Alpes, gelegen op een prachtige, ongerepte natuurlijke plek op een heuvel in het grootste nationale park van Frankrijk, het Parc des Ecrins, is Orcières een gezinsvriendelijk skigebied bekroond met het Famille Plus-label met uitstekende sportfaciliteiten en tal van skipistes voor alle niveaus en smaken. De prestige Residence biedt comfortabele appartementen met directe toegang tot de skipistes met wifi en toegang tot een verwarmd binnenzwembad met peuterbad en bubbelbad. Tot uw beschikking: Wellnessruimte met sauna, hammam en massagecabines (tegen betaling), Wifi, Fitnessruimte, Overdekte parkeerplaats (tegen betaling)

    Studio appartement voor 2 personen (ca. 22m²)
    Woonkamer met bedbank of ritsbed
    Kitchenette met koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster
    Badkamer met bad of douche, haardroger, toilet
    Balkonof terras

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac