Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Orcieres 3p8 Rochebrune

Orcières Merlette, Frankrijk

 

orcieres-3p8-rochebruneorcieres-3p8-rochebruneorcieres-3p8-rochebruneorcieres-3p8-rochebruneorcieres-3p8-rochebrune
Favoriet 
     

    v.a. 457

    • Max. 8 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Orcieres 3p8 Rochebrune in Orcières Merlette

    De residentie ontvangt u met open armen bij de vakantieaccommodatie van Orcieres 1850. Deze residentie ligt in het hart van het ski resort Orcieres Merlette dichtbij de winkels. Het biedt comfort en gemakken van een allround ski residentie voor een ski vakantie in alle vrijheid in de Zuidelijke Alpen. Een elegante residentie met een houten uiterlijk en een bergachtige architectuur, met een verwarmd binnenzwembad en sauna, voor een moment van welzijn, na een dag skisporten. De appartementen zijn, studioappartementen voor 4 personen tot appartementen met 3-4 kamers voor 7-8 personen met een volledig ingerichte keukenhoek met keramische kookplaat, magnetron en grill, afwasmachine, bijna altijd een aparte toilet, televisie tegen vergoeding, balkon.



    Dit 3-kamer appartement is geschikt voor 8 personen en heeft een oppervlakte van ongeveer 55m2. Het bestaat uit een woonkamer ingericht met een uitschuifbare slaapbank voor twee personen; een slaapkamer met een tweepersoonsbed; een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden; een slaaphoek met een stapelbed; een volledig ingerichte kitchenette (keramische kookplaten, afwasmachine, magnetron / grill, koelkast / vriezer); een badkamer met een bad of douche; een apart toilet; en een balkon. Bedlinnen is bij de huurprijs inbegrepen.
    Houd er rekening mee dat de foto's over het interieur van de accommodatie uitsluitend met indicatieve titel zijn gegeven.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas