Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Best Western Lakmi

Nice, Frankrijk

 

best-western-lakmibest-western-lakmibest-western-lakmibest-western-lakmibest-western-lakmi
Favoriet 
 

v.a. 129

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Best Western Lakmi in Nice

4-daagse Stedentrip naar Alpes Maritimes bij Best Western Lakmi

Dit fijne hotel ligt in het centrum van Nice. Na een korte wandeling sta je bij vele winkels, restaurants en terrasjes. De trein ligt om de hoek dus wil je een dagje naar een andere stad dan brengt deze je er zo naar toe. Strandliefhebbers komen ook niets tekort, binnen een kwartier lig je op het mooie zandstrand. En hoe fijn is het dat je na een enerverende dag heerlijk op je comfortabele bed neerploft en volledig tot rust komt.
  • Restaurant,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 27-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 129,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône