Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

B&B HOTEL près de Disneyland® Paris

Magny-le-Hongre, Frankrijk

 

bb-hotel-pres-de-disneylandr-paris
Favoriet 
 

v.a. 56

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

B&B HOTEL près de Disneyland® Paris in Magny-le-Hongre

B&B Hotel wordt gewaardeerd om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Met een ligging nabij de Disney® parken ben je dichtbij de magie van Disneyland® Paris! Geniet 's morgens van een uitgebreid ontbijtbuffet in het moderne restaurant. 's Avonds zijn hier pizza's, pasta's en salades te verkrijgen. Bij het verblijf is een gratis shuttle service naar Disneyland® Paris inbegrepen en entreetickets direct bij te boeken! Bij het B&B Hotel zijn er familiekamers tot 5 personen te reserveren! De kamers beschikken over een 2-persoonsbed voor de ouders en voor de kinderen aparte 1-persoonsbedden of een stapelbed. Ideaal voor gezinnen.

B&B Hotel wordt gewaardeerd om de goede prijs-kwaliteit verhouding. Met een ligging nabij de Disney® parken ben je dichtbij de magie van Disneyland® Paris! Geniet 's morgens van een uitgebreid ontbijtbuffet in het moderne restaurant. 's Avonds zijn hier pizza's, pasta's en salades te verkrijgen. Bij het verblijf is een gratis shuttle service naar Disneyland® Paris inbegrepen en entreetickets direct bij te boeken!

Bij het B&B Hotel zijn er familiekamers tot 5 personen te reserveren! De kamers beschikken over een 2-persoonsbed voor de ouders en voor de kinderen aparte 1-persoonsbedden of een stapelbed. Ideaal voor gezinnen.

- Gelegen in Magny-le-Hongre, op ca. 3,5 km van het terrein van Disneyland® Paris.
- De gratis shuttlebus brengt je naar de ingang van de Disney® parken (ca. 10 minuten rijden).
- Vanaf Disneyland® Paris reis je per RER-metro in ca. 40 minuten naar hartje Parijs.

Met de auto:
- Bij het B&B Hotel is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Met de trein:
- Met Eurostar reis je met een directe verbinding vanuit Nederland naar station Marne-la-Vallee. Vanaf dit station kun je de gratis shuttle bus naar het hotel nemen.

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.
- Indien je een reis per trein boekt is, dan is de boeking op aanvraag. Dit betekent dat de boeking niet direct definitief is, maar dat we eerst zullen controleren of de reis nog beschikbaar is. Indien het beschikbaar is, dan is de boeking definitief. Mocht het geselecteerde tarief niet meer beschikbaar zijn, dan zullen wij een vrijblijvend voorstel doen voor een passend alternatief.

De kamers van B&B hotel beschikken over onderstaande faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche en toilet

Het hotel beschikt ook over 4- en 5-persoonsfamiliekamers! De 4- en 5-persoonskamers beschikken over een 2-persoonsbed en twee of drie 1-persoonsbedden (stapelbed of aparte bedden).

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz