Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Le Danchet - 5-6 personen

Les Menuires, Frankrijk

 

appartement-le-danchet-5-6-personen
Favoriet 
 

v.a. 454

  • Beoordeeld met een 8
  • 3 sterren
  • Max. 6 personen
  • Woonoppervlak: 42 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement Le Danchet - 5-6 personen in Les Menuires

In het levendige wintersportdorp Les Menuires bevinden zich de appartementen Le Danchet. De appartementen hebben een gunstige ligging in de wijk Brelin, direct aan de piste. Via de piste zijn diverse skiliften te bereiken, waarmee je alle kanten op kunt in het skigebied. De dichtstbijzijnde skiliften zijn de TSD Menuires en de Roc des 3 Marches 1. Bij de liften is ook de skischool te vinden.
Bij Résidence Le Danchet bevindt zich een lift waarmee je in het centrum van Les Menuires uitkomt. Het centrum beschikt over diverse restaurants en après-ski gelegenheden, winkels en een supermarkt. Ook is er een sport- en wellnesscentrum met overdekt zwembad, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag op de piste.
De appartementen hebben een gezellige inrichting en zijn allemaal voorzien van een balkon met een mooi uitzicht over Les Menuires en de pistes. In de résidence is een lift en skiberging aanwezig.
De auto kun je kwijt op de openbare parkeerplaats voor de deur (naar beschikbaarheid).
  • Huisdieren toegestaan
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz