Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Le Genepi - 4 personen

Le Levassaix (bij Les Menuires), Frankrijk

 

chalet-appartement-le-genepi-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 369

  • 3 sterren
  • Max. 4 personen
  • Woonoppervlak: 35 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet-appartement Le Genepi - 4 personen in Le Levassaix (bij Les Menuires)

Chalet Le Genepi is gelegen in het kleine dorpje Le Levassaix, ongeveer 1 km van het bekende Les Menuires vandaan. De blauwe skipiste Bettex vind je al op slechts 150 meter afstand. Via deze piste bereik je de Bettex stoeltjeslift, die uitkomt boven Les Menuires, waar je vervolgens weer kunt afdalen naar Les Menuires. Vanuit Le Levassaix gaat er ook een gratis skibus richting Les Menuires, van waaruit je verder het ruim 600 km piste tellende Les Trois Vallées skigebied in kunt.
In Le Levassaix zijn geen voorzieningen als winkels, bars en restaurants te vinden, hiervoor kun je terecht in het centrum van Les Menuires. In Les Menuires zijn ook skischolen, kinderopvang, een overdekt zwembad en sport-en wellnessfaciliteiten gelegen.
Het chalet is onderverdeeld in drie appartementen: een 4-persoons, een 6-8-persoons en een 7-8-persoons appartement. Het is ook mogelijk om een combinatie te huren van het 4-persoons en het 6-8-persoons appartement, voor een groep van maximaal 12 personen. Alle appartementen zijn verzorgd ingericht en zijn voorzien van gratis Wi-Fi. Chalet Le Genepi beschikt daarnaast over een skiberging en er is parkeergelegenheid buiten. Ter plaatse is het mogelijk om broodjesservice te regelen. Verder kun je gratis gebruik maken van de gemeenschappelijke wasruimte van chalet Cristal, gelegen op ca. 50 meter loopafstand.
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
Beschikbaarheid Prijs
Van 07-12-2024 t/m 14-12-2024 (7 dagen) 437,- Boek
Van 14-12-2024 t/m 21-12-2024 (7 dagen) 465,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas