Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Falgueyret

Labouquerie, Frankrijk

 

vakantievilla-falgueyretvakantievilla-falgueyretvakantievilla-falgueyretvakantievilla-falgueyretvakantievilla-falgueyret
Favoriet 
 

v.a. 1.040

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Falgueyret in Labouquerie

Deze villa ligt in het zuiden van de Dordogne in een rustige omgeving, maar niet geïsoleerd. Geniet van een zonnige vakantie, er is een prachtig zwembad met zomerkeuken gebouwd, in de grote schaduwrijke tuin die het huis omringt.

Deze villa ligt in het zuiden van de Dordogne in een rustige omgeving, maar niet geïsoleerd. Het huis is van alle gemakken voorzien. Geniet van een zonnige vakantie, er is een prachtig zwembad met zomerkeuken gebouwd, in de grote schaduwrijke tuin die het huis omringt. 

Een vakantiehuis in Frankrijk met privé zwembad

Grote woonkamer met open haard en houtkachel, zithoek en eethoek, Europese satelliet-tv en een antenne-aansluiting voor Franse tv, er is Wifi. Grote tuin van 3000 m2 rondom met terras, 2 overdekte terrassen (40 m2), zomerkeuken met koelkast en gootsteen, tuinmeubelen, ligstoelen met kussens, verschillende parasols, barbecue. Omheind privé zwembad: 6 x 12 m met Romeinse treden, beveiligd door een alarmsysteem.

Samen de Dordogne verkennen

Het huis ligt op 30 km van de stad Bergerac, bekend om zijn wijnen. Alle belangrijke bezienswaardigheden van de Dordogne en Lot-et-Garonne zijn vanaf deze locatie te bezoeken;
Plaatsen: Bergerac, Sarlat, Issigeac, Villereal, Monflanquin. Kastelen: Monbazillac, Lanquais, Beynac, Castelnaud.Grotten: Les Eyzies, Rouffignac, Domme.Prehistorie: De Moustier, Laroque Gageac.Klooster van Cadouin, tuin van Vellum, wijngaarden van Monbazillac & Bergerac.Winkels: 2 km, supermarkt 1 km

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 20-05-2024 (7 dagen) 1.040,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 27-05-2024 (7 dagen) 1.040,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 03-06-2024 (7 dagen) 1.040,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône