Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

PLAGNE 1800 Chalets de la mine 1 CH10 Chalet 5 pièces 10 personnes

La Plagne, Frankrijk

 

plagne-1800-chalets-de-la-mine-1-ch10-chalet-5-pieces-10-personnesplagne-1800-chalets-de-la-mine-1-ch10-chalet-5-pieces-10-personnesplagne-1800-chalets-de-la-mine-1-ch10-chalet-5-pieces-10-personnesplagne-1800-chalets-de-la-mine-1-ch10-chalet-5-pieces-10-personnesplagne-1800-chalets-de-la-mine-1-ch10-chalet-5-pieces-10-personnes
Favoriet 
     

    v.a. 4.140

    • Max. 10 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    PLAGNE 1800 Chalets de la mine 1 CH10 Chalet 5 pièces 10 personnes in La Plagne

    Chalets met een Savoyaardse uitstraling, die zijn van buiten al aantrekkelijk. De twee chalets zijn gerenoveerd in 2018 en bieden hoogwaardige materialen en een bergdecoratie die moderniteit en authenticiteit perfect combineert.

    Les Chalets de la Mine ligt in het hart van Plagne 1800, dicht bij winkels en restaurants. Dit dorp zal voldoen aan uw wensen voor cocooning en rust. Met dit chalet te huur heeft u direct toegang tot het skigebied op 250 meter loopafstand van de stoeltjeslift die toegang geeft tot het grote Paradiski gebied. Kinderen kunnen, alleen of onder toezicht van een instructeur, vooruitgang boeken in het prachtige, speciaal ingerichte beginnersgebied in de buurt.
    Wanneer de pistes sluiten, openen bars en restaurants hun deuren voor een gezellig moment. U heeft de mogelijkheid om de twee chalets van de Mijn te huren om een grotere stam tevreden te stellen.

    Het Chalet de la Mine 1 is een 4 kamer appartement voor 10 personen en is verdeeld in 4 niveaus met een oppervlakte van 150 m².

    ✓ Op niveau -1:
    - 1 familiekamer met 2 aparte bedden (80x190) + stapelbedden (80x190) + doucheruimte + verwarmd handdoekenrek + apart toilet + flatscreen-tv

    ✓ Op de begane grond:
    - Berging skischoendroger
    - Lounge met hoekbanken 2 fauteuils, flatscreen-tv, balkon met uitzicht op de hellingen van Plagne 1800
    - Volledig ingerichte keuken: kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, koel-vriescombinatie, waterkoker, broodrooster, filterkoffiezetapparaat, Nespresso®, raclette-apparaat
    - Een tafel voor maximaal 10 personen

    ✓ Op de 1e verdieping:
    - 2 slaapkamers met 2 aparte bedden (80x190) + doucheruimte + droogdoek + apart toilet + flatscreen TV

    ✓ Op de 2e verdieping:
    - 1 slaapkamer met 2 aparte bedden (80x190) + doucheruimte + verwarmd handdoekenrek + WC + flatscreen TV

    Let op: 2 haardrogers in het chalet.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône