Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Grande Motte S2

La Grande Motte, Frankrijk

 

la-grande-motte-s2la-grande-motte-s2la-grande-motte-s2la-grande-motte-s2la-grande-motte-s2
Favoriet 
     

    v.a. 462

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Grande Motte S2 in La Grande Motte

    Deze residentie met moderne architectuur ligt in het Point Zero-gebied van de stad La Grande Motte, op slechts 20 meter van het strand en op 400 meter van winkels en diensten.
    De residentie biedt 75 appartementen met terras of loggia voor bijna alle appartementen. Deze zijn verdeeld over vier verdiepingen met toegang tot de lift. Het gebouw heeft een receptie, een verwarmd buitenzwembad, een gratis parkeerplaats (beperkt aantal plaatsen) en een ondergrondse betalende parkeerplaats.
    Beddengoed en handdoeken worden verstrekt en tv en omkeerbare airconditioning zijn bij de huurprijs inbegrepen.
    Tegen een extra vergoeding krijgt u toegang tot Wi-Fi in de appartementen, kunt u de was gebruiken, de eindschoonmaak kiezen (behalve de keukenhoek en de afwas).

    Deze studio heeft een oppervlakte van ongeveer 27 m2 en is geschikt voor twee personen. Het bestaat uit een woonkamer met een slaapbank en een keukenhoek met koelkast, kookplaten, magnetron / grill en vaatwasser. De accommodatie beschikt ook over een badkamer met een douche en een toilet. Beddengoed is aanwezig en er staat een televisie.

    * Begane grond is naar het westen gericht.

    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz